Nieuws

18 January 2016

Toesj MA pakt punt per persoon!

Meisjes A van Toesj heeft het hele seizoen al problemen om een volledig team bij elkaar te krijgen. Na de laatste twee wedstrijden van de eerste seizoenshelft met z’n vijven te hebben gespeeld, moeten ze er aan het begin van de tweede helft weer aan geloven. Ze zijn echter vastbesloten om deze minderheid te compenseren door zich als team van hun beste kant te laten zien!
De eerste set begint moeizaam, maar de meiden van Toesj weten toch de winst te pakken. De tweede set begint helaas nog moeizamer dan de eerste en op een stand van 1-7 moest een time-out de redding brengen. En wat een time-out is het gebleken, de set wordt gewonnen met 25-11! De derde set werd na wederom een stroef begin ook binnengesleept.
De meiden van Toesj waren nu blijkbaar pas echt warmgedraaid, want ze komen met een geweldige serie van Sam op een 15-0 voorsprong! “Het begint wel saai te worden zo!” klaagt Rianne. Dit duurde echter niet lang, de tegenstander wist zich te herpakken en liep toch weer 6 punten in. De belofte van een taart als ze de tegenstander nog onder de 10 punten wisten te houden bleek uiteindelijk voldoende te zijn voor onze meiden om er een eind aan te maken.